Disclaimer

Alle informatie die wordt aangeboden op de site van snelinternetscheiden.nl is met de grootste zorg samengesteld, is gebaseerd op 10 jaar ervaring met online scheiden en wordt continue aangepast aan de actualiteiten. Toch kan snelinternetscheiden.nl niet garanderen dat de informatie altijd volledig en juist is. Wel spant Snelinternetscheiden.nl zich in om de op deze site beschikbare informatie, documenten en gegevens zo goed mogelijk weer te geven. Het melden van eventuele onjuistheden, wordt op prijs gesteld.
Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Snelinternetscheiden.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor foute of onvolledige informatie.

Schade ontstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele manier voor rekening van snelinternetscheiden.nl komen.

Snelinternetscheiden.nl heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die met links toegankelijk zijn vanuit deze website vallen niet onder de verantwoordelijkheid van snelinternetscheiden.nl.

06 54395012

Reviews

Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

Alle reviews