Een flitsscheiding?

Snelinternetscheiden.nl, voor uw online echtscheiding

Wilt u snel scheiden? Kies voor een flitsscheiding bij Snelinternetscheiden.nl voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw scheiding. Wanneer u gehuwd, geregistreerd partners of samenwonend bent, kunnen wij u de beste ondersteuning bieden. Een scheiding is zeer verdrietig en iets waar u het liefst zo goed mogelijk doorheen komt. Voor de periode daarna zijn er enkele zaken die u goed moet regelen, zoals de materiële zaken, gezamenlijke eigendommen en alimentatie. Ook een goede toekomstige relatie met uw partner is van groot belang, helemaal wanneer er kinderen in het spel zijn. Bij een flitsscheiding hanteren wij een belangrijke voorwaarde waar zowel u als uw partner aan dient te voldoen. Dit betreft de wens van beiden om middels een gezamenlijk overleg tot afspraken te komen. Er dient dan ook geen sprake te zijn van heftige conflicten waarbij beide partijen elk iets anders wensen. Wanneer beide partijen welwillend zijn om de echtscheiding zo goed mogelijk te laten verlopen, zit u bij Snelinternetscheiden.nl goed. Door op een constructieve wijze met elkaar te overleggen, komt u samen tot gedegen afspraken omtrent alle aspecten van uw echtscheiding. Snelinternetscheiden is u hierbij graag van dienst. Neem direct contact met ons op indien u een afspraak wilt maken of lees verder voor meer informatie omtrent onze procedure.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Kies voor een flitsscheiding, voor snel scheiden

Wij kunnen u bij Snelinternetscheiden.nl een hoop gedoe besparen gedurende deze mindere periode in uw leven. Wij voeren uw flitsscheiding uit op een snelle en efficiënte manier. Hierbij houden wij wel rekening met het tempo van u en uw partner. Wij richten ons op zorgvuldigheid en het realiseren van een uitkomst waar beide partijen mee verder kunnen. Wij hanteren geen hoge kosten wanneer u snel wenst te scheiden. Dit komt doordat u zelf de benodigde documenten bij ons aanlevert, waarop wij ervoor zorgen dat u de juiste documenten krijgt. Denk aan het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Uiteraard voldoen deze geheel aan de wettelijk gestelde eisen. Ook regelt Snelinternetscheiden.nl de verdere afhandeling van uw echtscheidingszaak bij de rechtbank. Zelf een rechter bezoeken is dan ook niet meer nodig. Wij kunnen uw flitsscheiding al binnen zes weken geregeld hebben door onze snelle en efficiënte werkwijze. Geen zorgen meer over een lange scheidingsprocedure, dat is toch ideaal? Hoe sneller u uw scheiding afrondt, des te eerder u weer verder kunt met uw leven. Snelinternetscheiden.nl doet haar uiterste best dit voor u en uw partner te realiseren en de echtscheidingsprocedure zo correct mogelijk te laten verlopen.

De stappen van onze flitsscheiding

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van een flitsscheiding en snel scheiden? Dan bent u bij Snelinternetscheiden.nl op de juiste plek. U kunt bij ons niet enkel tegen een lage prijs scheiden. Wij bieden ook een snelle, correcte werkwijze en heldere communicatie. Voordat u de echtscheidingsprocedure ingaat, dienen zowel u als uw partner bereid te zijn uw identiteit te laten controleren door onze advocaat. Dit gebeurt veelal voor of tijdens het tekenen van de akte van berusting. Beide partners dienen te beschikken over de Nederlandse nationaliteit, of minimaal een van de partners dient in Nederland te wonen bij het moment van de aanmelding. Voor onze flitsscheiding maken wij gebruik van een stappenplan. Hieronder leggen wij u in het kort uit wat de zes stappen die wij hanteren inhouden:

Het stappenplan bij een flitsscheiding

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Kies ook voor een flitsscheiding en vul ons aanmeldingsformulier in

Wilt u snel scheiden van uw partner en wilt u deze keuze middels een flitsscheiding definitief vastleggen? En kunt u nog dusdanig met uw partner overweg dat u samen goede compromissen kunt sluiten? Maak dan de keuze voor Snelinternetscheiden.nl en wij zetten uw echtscheiding snel en via de juiste wijze in gang. Zo kunt u gauw weer verder met uw eigen leven en heeft u geen zorgen meer omtrent uw echtscheiding. Dit alles doen wij voor u voor een uiterst betaalbare prijs. Om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, vragen wij van u het aanmeldformulier op onze website zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen binnen onze diensten? Of heeft u vragen omtrent onze kosten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vraag zeer spoedig. Neem contact met ons op via 06-54395012 en per e-mail via office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl hebben wij uw flitsscheiding in een mum van tijd gerealiseerd!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews