Ik wil scheiden, wat nu?

Scheiden en dan?

U gaat scheiden. Wat nu? Kies voor een snelle en efficiënte scheiding via internet bij Snelinternetscheiden.nl. Wij zijn geheel gericht op de echtscheiding van gehuwden, geregistreerd partners en samenwonenden. Onze doelstelling is om uw echtscheiding snel en op een goede manier af te ronden. Een scheiding is iets wat u liever niet mee wenst te maken en waar u graag zo goed mogelijk doorheen komt. Er komt veel op u af en er moet veel geregeld worden. De gezamenlijke eigendommen verdelen, materiële zaken afronden en de alimentatie. Ook een goede toekomstige relatie met uw partner is van belang. Vooral wanneer u samen kinderen heeft. Heeft u de wens om snel uw echtscheiding rond te krijgen, dan zijn er enkele vereisten waar u en uw partner aan dienen te voldoen. Dit betreft de wil om gezamenlijk door middel van overleg compromissen te sluiten. Er mag geen sprake zijn van heftige conflicten binnen uw relatie, omdat resultaat bereiken hierdoor moeizaam wordt. Indien zowel u als uw partner de wil hebben uw echtscheiding op een juiste wijze af te ronden, kunnen wij u bij Snelinternetscheiden.nl ondersteunen. Wanneer u met elkaar de conversatie aangaat, komt u samen tot een goede afronding. Hierbij zijn wij u graag van dienst. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak voor uw snelle echtscheiding, of lees verder voor meer informatie. “Scheiden en dan?” Snelinternetscheiden.nl uiteraard!

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Ik wil scheiden en nu? Lees meer over onze werkwijze

U gaat scheiden en dan heeft u helaas te maken met een mindere periode in uw leven. Snelinternetscheiden.nl wilt u graag ontzorgen gedurende deze lastige periode. Wij zijn erop gericht uw echtscheiding op een snelle en volledige manier af te ronden. Wij houden hierbij rekening met het tempo van u en uw partner hierin. Het uiteindelijke doel is een uitkomst realiseren waar beide partijen mee akkoord gaan. Wij vragen geen hoge prijs voor onze snelle echtscheiding. Dit kunnen wij mede mogelijk maken door het feit dat u zelf de juiste gegevens bij ons aanlevert. Vervolgens verstrekken wij u de benodigde documenten zoals het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Deze voldoen geheel aan de gestelde wetgeving. Daarbij handelen wij uw echtscheiding zelfs af bij de rechtbank. Zelf een rechter bezoeken? Dat is nu niet meer nodig. Wij kunnen al binnen zes weken uw echtscheiding geregeld hebben. Dit komt door onze snelle en doelgerichte werkwijze. U hoeft zich dan ook geen enkele zorgen te maken over een lange scheidingsprocedure. Onze overtuiging is dat hoe sneller wij uw echtscheiding voltooid hebben, hoe eerder u een begin kunt maken aan uw nieuwe leven. Wij stellen ons ten doel uw echtscheiding zo goed mogelijk te realiseren en te zoeken naar een oplossing waar beide partners mee geholpen zijn.

Stappenplan vanaf uw aanmelding

Voor een snelle en correcte echtscheiding staan wij graag voor u klaar. Wij hanteren hier niet enkel een lage prijs voor maar kiezen ook voor heldere communicatie. Wanneer u gaat scheiden en dan voor Snelinternetscheiden.nl kiest, controleert onze advocaat eerst de gegevens van u en uw partner. Dit doen wij voorafgaand of tijdens het tekenen van de akte van berusting. Zowel u en uw partner dienen een kaarthouder te zijn van de Nederlandse nationaliteit of minstens een van de partners dient woonachtig te zijn in Nederland. Voor onze echtscheidingen hanteren wij een stappenplan dat bestaat uit welgeteld zes stappen. Ons stappenplan bestaat uit:

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

U wordt opgebeld om het door u ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

U betaalt 50% van de kosten aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

PROCEDURE EN UITSPRAAK RECHTBANK

Jullie ontvangen een uitgebreide instructie over de verder te volgen werkwijze. Binnen 6 weken doet de rechtbank uitspraak.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Ik wil scheiden, wat nu? Neem contact op met Snelinternetscheiden.nl

Gaat u scheiden en weet u niet goed wat nu te doen? En wenst u het liefst snel te scheiden en een goede afronding te realiseren voor u en uw partner? Wanneer u op een constructieve wijze met uw partner tot een uitkomst wenst te komen, bent u bij Snelinternetscheiden.nl van harte welkom. Wij kunnen uw echtscheidingsprocedure al snel in gang zetten. Dit alles tegen betaalbare tarieven. Vul het aanmeldingsformulier op onze website nauwkeurig in. Dan nemen wij zeer spoedig contact met u op, zodat we de procedure kunnen starten. Wilt u meer weten omtrent onze dienstverlening? Of bent u benieuwd wat onze kosten zijn? Neem dan direct contact met ons op via 06-54395012 of per e-mail via office@snelinternetscheiden.nl. Scheiden en dan kiezen voor Snelinternetscheiden.nl is de snelste weg naar een effectief resultaat!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews