Via internet scheiden kan tegen lage kosten

Maak kennis met Snelinternetscheiden.nl

Welkom bij Snelinternetscheiden.nl, de echtscheidingsdeskundige, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken dat de kosten van uw echtscheiding hoog oplopen. Allereerst is het natuurlijk erg triest dat u gaat scheiden. U gaat ongetwijfeld door een nare en intense periode. Tegelijkertijd toont u zich ook vastberaden. Jullie gaan samen namelijk door deze zware tijd heen komen. Voor later wilt u alles immers zo goed mogelijk geregeld hebben. Daarbij gaat het om materiële zaken zoals gezamenlijke eigendommen en eventuele alimentatieregelingen, maar ook om de toekomstige onderlinge relatie. Vooral als er kinderen bij zijn is dat laatste cruciaal. Dat vindt u natuurlijk ook, waardoor u geen tussenkomst nodig heeft van mediators of advocaten. Eventuele meningsverschillen lost u zelf op. Als u zich hierin herkent, dan is een scheiding via Snelinternetscheiden.nl waarschijnlijk geschikt voor u. Lees verder om meer te weten te komen, bijvoorbeeld wat het aanvragen van een scheiding u zou kosten. U kunt ook lezen wat de voordelen zijn van het via internet regelen van uw echtscheiding ten opzichte van andere methoden van scheiden. Bekijk ook het overzichtelijke stappenplan van Snelinternetscheiden.nl.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Voor wie is Snelinternetscheiden.nl bestemd?

Snelinternetscheiden.nl is bestemd voor mensen die nu nog gehuwd zijn, een geregistreerd partnerschap hebben of over een samenwoningscontract beschikken, maar helaas hebben besloten om deze overeenkomst te ontbinden. Bij voorkeur wordt deze scheiding uitgevoerd tegen lage kosten. Wanneer u uw scheiding inderdaad wilt aanvragen via Snelinternetscheiden.nl, wees er dan van bewust dat dit niet voor ieder koppel geschikt is. Belangrijk is dat u als duo zijnde in staat bent zelf tot afspraken en compromissen te komen. Bij beiden moet de wil aanwezig zijn om op een volwassen en vredige manier door deze zware periode heen te komen. Er moeten geen ernstige conflicten zijn, waarvan beiden een geheel verschillende uitkomst voor ogen hebben. De afspraken die u zelf weet te maken, hebben bijvoorbeeld betrekking tot de elementen van het scheidingsconvenant. Los daarvan verleent u medewerking aan de controle van uw identiteit, die tijdens het tekenen van de akte van berusting zal uitgevoerd worden. Tenslotte hebben jullie beiden de Nederlandse nationaliteit, óf minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment dat u uw aanvraag indient.

Waarom lage kosten bij scheiden via internet? Lees meer

Een scheiding online regelen. Het klinkt wellicht wat onpersoonlijk, maar als u de aanvraag van uw echtscheiding bij Snelinternetscheiden.nl indient, dan bespaart u heel veel gedoe. Én de kosten van een echtscheiding zijn online veel lager dan op de ‘ouderwetse’ manier. Allemaal waardevolle voordelen die u goed kunt gebruiken in deze periode die verder vooral vervelend is. Het proces bij Snelinternetscheiden.nl wordt naast de lage kosten van de scheiding vooral gekenmerkt door efficiëntie. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan voorop, terwijl er wordt gewerkt in het door u gewenste tempo. De kosten van een echtscheiding bij Snelinternetscheiden.nl zijn bovendien zeer concurrerend. Dat een scheiding bij ons zo weinig kan kosten, komt door het feit dat u ons alle benodigde gegevens zelf dient aan te leveren. Daarna zorgen wij dat u over de juiste documentatie beschikt, zoals het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Vanzelfsprekend voldoen deze dan aan de meest recente juridische vereisten. Tenslotte wordt de uiteindelijke afhandeling bij de rechtbank door Snelinternetscheiden.nl verzorgd. Daarbij hoeft u niet aanwezig te zijn. In zo’n zes weken nadat u de echtscheidingsaanvraag indient kan het proces al afgerond zijn. Door deze efficiëntie kunt u zich weer snel richten op uw leven ná de echtscheiding en zijn de kosten van uw scheiding meegevallen.

Stappenplan

Staat u helaas op het punt van scheiden? Schakel dan Snelinternetscheiden.nl in. Bij ons regelt u een echtscheiding tegen lage kosten, terwijl wij kwaliteit en duidelijkheid toch hoog in het vaandel hebben staan. Het stappenplan waarmee wij uw scheiding regelen is zeer overzichtelijk. Lees hieronder hoe u uw scheiding kunt aanvragen en welke stappen daarna zullen volgen:

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Vul ons aanmeldingsformulier in of neem contact op wanneer u wilt scheiden

Heeft u de betreurenswaardige beslissing genomen om te gaan scheiden? Maar verloopt de communicatie tussen jullie nog wel zodanig dat jullie samen afspraken kunnen maken, bijvoorbeeld over de kosten van uw scheiding? Dan is het raadzaam uw scheiding te regelen via Snelinternetscheiden.nl. U kunt dan scheiden tegen lage kosten en op efficiënte wijze, waardoor u snel de weg vrijmaakt om te werken aan uw leven na de echtscheiding. Wilt u uw scheiding in gang zetten, vul dan het aanmeldingsformulier op onze website zo compleet mogelijk in. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd wat uw scheiding naar verwachting kost? Uiteraard zijn wij voor vragen beschikbaar. Neem contact op door te bellen naar 06-54395012 of door een e-mail te sturen naar office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl wordt uw echtscheiding op een professionele en geruisloze manier tot een goed einde gebracht. De kosten van uw scheiding blijven bovendien acceptabel!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews