Via internet uw scheiding aanvragen?

Maak kennis met Snelinternetscheiden.nl

Welkom bij Snelinternetscheiden.nl, de expert waar u terecht kunt voor de aanvraag van uw echtscheiding. Ongelukkigerwijs heeft u besloten te gaan scheiden. Vanzelfsprekend gaat u momenteel door een intense en nare periode. Desondanks bent u vastberaden. U weet namelijk dat jullie samen zo goed mogelijk door deze tijd heen willen komen. Voor de toekomst wenst u immers alles zo goed mogelijk georganiseerd te hebben. Het gaat dan om materiële zaken zoals gezamenlijke eigendommen en alimentatie, maar ook om de toekomstige onderlinge relatie. Met name als er kinderen bij betrokken zijn, is dit van cruciaal belang. Dat vindt u zelf natuurlijk ook. Mede daardoor is er bij u geen tussenkomst nodig van mediators of zelfs advocaten. Eventuele meningsverschillen lost u zelf op. Herkent u zich tot nu toe in dit verhaal? Dan is het aanvragen van een scheiding via Snelinternetscheiden.nl waarschijnlijk geschikt voor u. Lees verder om meer te weten te komen, bijvoorbeeld hoe het aanvragen van uw scheiding bij ons in z’n werk gaat. Verder leest u wat de voordelen zijn van het online regelen van een echtscheiding ten opzichte van andere scheidingsmethoden en ook vindt u het te volgen stappenplan van Snelinternetscheiden.nl.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Voor wie is Snelinternetscheiden.nl bestemd?

Snelinternetscheiden.nl is bestemd voor mensen die nu nog gehuwd zijn, een geregistreerd partnerschap hebben of over een samenwoningscontract beschikken, maar helaas hebben besloten om aan deze overeenkomst een einde te maken. Wanneer u online uw scheiding wilt aanvragen en u wenst dit te doen via Snelinternetscheiden.nl, wees er dan van bewust dat deze manier van scheiden niet voor ieder koppel geschikt is. Het belangrijkste waar u aan dient te voldoen, is dat u als duo zijnde in staat bent in goed overleg tot compromissen en afspraken te komen. De wil om op een degelijke manier door deze vervelende tijd heen te komen moet derhalve aanwezig zijn. Er mag dan ook geen sprake zijn van bijvoorbeeld ernstige conflicten waarvan beiden een heel andere uitkomst voor ogen hebben. Dankzij het voeren van constructief overleg, komt u zelf tot goede afspraken over alle elementen van het scheidingsconvenant. Daarnaast verleent u medewerking aan het controleren van uw identiteit, nadat u online de aanvraag voor uw echtscheiding heeft ingediend. Voor of tijdens het tekenen van de akte van berusting zal onze advocaat deze controle uitvoeren. Tenslotte beschikken jullie beiden over de Nederlandse nationaliteit, óf minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment dat u de aanvraag voor uw echtscheiding indient.

Waarom een scheiding regelen via internet?

Een scheiding online regelen. Het klinkt wellicht wat onpersoonlijk, maar vergis u niet: als u de aanvraag van uw echtscheiding bij Snelinternetscheiden.nl doet, dan bespaart u juist veel gedoe. Dat is erg waardevol in deze zware periode. Het proces van het aanvragen van uw scheidingspapieren en de afhandeling daarvan wordt gekenmerkt door efficiëntie. Daarbij wordt gewerkt in het tempo dat u wenst. Kwaliteit en zorgvuldigheid gaan altijd voorop. Een aanvraag voor een echtscheiding bij Snelinternetscheiden.nl wordt bovendien gehonoreerd tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor deze gunstige prijsstelling hoeft u bij de aanvraag van uw echtscheiding alleen alle benodigde gegevens aan te leveren. Naderhand zorgen wij dat u over de correcte documenten beschikt, zoals het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Uiteraard voldoen deze dan aan de meest recente juridische eisen. Tenslotte wordt de uiteindelijke afhandeling bij de rechtbank door Snelinternetscheiden.nl verzorgd. Daarbij hoeft u niet eens per se aanwezig te zijn. In zo’n zes weken nadat u de aanvraag voor uw echtscheiding indient, kan het proces al afgerond zijn. Door deze efficiëntie kunt u zich dus snel richten op uw leven ná de echtscheiding.

Stappenplan

Staat u helaas op het punt van aanvragen van uw scheiding? Schakel dan Snelinternetscheiden.nl in. De echtscheiding die u bij ons online regelt is niet alleen gunstig geprijsd, maar ook hebben wij kwaliteit en duidelijkheid hoog in het vaandel staan. Ons stappenplan waarmee wij uw scheiding regelen is zeer overzichtelijk. Lees hieronder hoe u uw scheiding kunt aanvragen en welke stappen daarna zullen volgen:

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Vul ons aanmeldingsformulier in om uw scheiding aan te vragen

Heeft u helaas de beslissing genomen om te gaan scheiden? Maar verloopt de communicatie tussen jullie nog wel zodanig dat jullie samen afspraken kunnen maken en compromissen kunnen sluiten? Dan is het aan te bevelen uw scheidingspapieren aan te vragen via Snelinternetscheiden.nl. Een scheiding regelen is bij ons een efficiënte aangelegenheid, waardoor u snel de weg vrijmaakt om te werken aan uw leven na de echtscheiding. Wilt u uw scheiding aanvragen, vult u dan het aanmeldingsformulier op onze website zo compleet mogelijk in. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Uiteraard zijn wij daarvoor beschikbaar. Neem contact op door te bellen naar 06-54395012 of door een e-mail te sturen naar office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl wordt de aanvraag van uw echtscheiding op een professionele en geruisloze manier tot een goed einde gebracht!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews