Scheiden met onderlinge toestemming?

Bij Snelinternetscheiden.nl is uw echtscheiding met onderlinge toestemming goed geregeld

Wenst u een snelle echtscheiding met onderlinge toestemming? Kies dan voor een echtscheiding door Snelinternetscheiden.nl. Ons bureau richt zich geheel op de echtscheiding van samenwonenden, geregistreerd partners en gehuwden. Wij stellen ons ten doel uw echtscheiding zo snel en goed mogelijk af te ronden. Wij begrijpen dat een scheiding een nare gebeurtenis in uw leven is, die u het liefst zo goed mogelijk wilt afsluiten.
Er moet veel geregeld worden gedurende deze periode. Denk hierbij aan de verdeling van de gezamenlijke eigendommen, de afronding van materiële zaken en de alimentatie. Een goed functionerende relatie met uw partner in de toekomst is eveneens van belang. Zeker indien u samen kinderen heeft. Wanneer u wenst te scheiden met onderlinge toestemming, zijn er enkele zaken waar u en uw partner aan dienen te voldoen. Beiden moeten actief willen zoeken naar een compromis. Wanneer er heftige conflicten binnen de relatie spelen, bemoeilijkt dit de weg naar een goed eindresultaat. Zijn beide partners bereid om de echtscheiding op een goede wijze af te ronden, dan helpen wij u bij Snelinternetscheiden.nl graag. Door samen het gesprek aan te gaan, kunnen we een goede afronding realiseren.
Neem snel contact met ons op voor het in gang zetten van uw echtscheiding met onderlinge toestemming of lees verder voor informatie over onze werkwijze en stappenplan.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Werkwijze bij snel scheiden met onderlinge toestemming

Bij een echtscheiding met onderlinge toestemming zijn wij van Snelinternetscheiden.nl erop gericht u te ontzorgen gedurende deze lastige tijd. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat uw echtscheiding op een snelle en correcte manier wordt afgerond. Hierbij houden wij het tempo van u en uw partner nauwgezet in de gaten. Ons doel is uiteindelijk een uitkomst voor handen te hebben waar zowel u als uw partner akkoord mee zijn. Hiervoor vragen wij beslist geen hoge prijs. Onze lage kosten worden mogelijk gemaakt doordat u de juiste gegevens bij ons aanlevert. Daarop volgend verstrekken wij u het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Deze zijn geheel afgestemd op de juiste wetgeving. Uw echtscheiding handelen wij tevens af bij de rechtbank. Zelfstandig een bezoek aan de rechter brengen is dan ook niet meer nodig. Binnen zes weken hebben wij uw echtscheiding al volledig rond. Dit mede dankzij onze doelgerichte, snelle werkwijze. Over een lange scheidingsprocedure hoeft u zich dan ook geen zorgen meer te maken. Wij gunnen het u om snel een begin te maken aan uw leven na de scheiding en enkel een snelle, correcte procedure helpt u hierbij. Wij zorgen voor een zo correct mogelijke realisatie van uw echtscheiding. Hierbij zoeken wij naar een oplossing waar u beiden tevreden mee kunt zijn.

Ons zesvoudige stappenplan bij echtscheidingen

Bij een echtscheiding met onderlinge toestemming staan wij graag voor u klaar om u te ondersteunen. Hierbij hanteren wij niet slechts een lage prijs, maar maken wij ook de keuze voor heldere communicatie. Bij de keuze voor Snelinternetscheiden.nl controleert onze advocaat eerst de gegevens van zowel u als uw partner. Dit wordt voorafgaand of tijdens het tekenen van de akte van berusting gedaan. U en uw partner dienen beiden te beschikken over de Nederlandse nationaliteit of een van de partners dient woonachtig te zijn in Nederland. Wij hebben een stappenplan opgesteld voor onze echtscheidingen, dat bestaat uit welgeteld zes stappen. Deze stappen omvatten onder andere:

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Met andere woorden, door dit stappenplan heeft u geheel inzichtelijk hoe wij te werk gaan. Wenst u nog meer te weten? Neem dan vooral contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze unieke werkwijze. Bel of mail vandaag nog naar Snelinternetscheiden.nl

 

Scheiden met onderlinge toestemming? Neem contact op

Wilt u een echtscheiding met onderlinge toestemming laten bewerkstelligen? En kiest u het liefst voor een snelle wijze waarbij er tevens een goede afronding gerealiseerd wordt voor u en uw partner? Indien u beiden op constructieve wijze tot een uitkomst wilt komen, zijn wij u bij Snelinternetscheiden.nl graag van dienst. Wij zetten uw echtscheidingsprocedure snel in gang en dit tegen heel betaalbare tarieven. Zorg ervoor dat u het aanmeldingsformulier op onze website nauwkeurig invult. Dan nemen wij snel contact met u op voor het starten van de procedure. Behoeft u meer informatie omtrent onze werkwijze of bent u benieuwd naar onze kosten voor de echtscheidingsprocedure? Neem dan snel contact met ons op via 06-54395012 of per e-mail via office@snelinternetscheiden.nl. Uw echtscheiding met onderlinge toestemming is snel geregeld bij Snelinternetscheiden.nl!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews