Snel en goedkoop scheiden

Een goedkope echtscheiding bij Snelinternetscheiden.nl

Wilt u goedkoop scheiden? En dat geheel op een snelle wijze? Kies voor een echtscheiding door Snelinternetscheiden.nl. Wij zijn een ervaren deskundige op het gebied van echtscheidingen en hanteren hiervoor geen hoge kosten. Zo kunt u goedkoop en snel scheiden in deze voor u mindere periode. Een echtscheiding is een allerminst fijne gebeurtenis, waarbij intense emoties loskomen. Zowel u als uw partner gaan hier doorheen en willen het liefst alles zo goed mogelijk geregeld hebben voor de toekomst. Deze zaken omvatten de gezamenlijke eigendommen, materiële zaken, maar ook alimentatieregelingen.

Een goede toekomstige relatie van beide partners is eveneens van belang. Uiteraard ziet u dit beiden in, waardoor geen tussenkomst van een advocaat benodigd is. U bent beiden in staat om eventuele geschillen zelf op te lossen. Herkent u dit bij u beiden en wilt u uw echtscheiding op een constructieve manier afronden? Dan is Snelinternetscheiden.nl de geschikte plek voor jullie. Lees snel verder en kom meer te weten over onze kosten, de voordelen van een online echtscheiding en bekijk het stappenplan van onze unieke werkwijze. Een afspraak maken? Vul dan direct ons aanmeldingsformulier in.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Snel en goedkoop scheiden, voor wie is dit bestemd?

Goedkoop scheiden is voor gehuwden, partners met een geregistreerd partnerschap en samenwonenden. Helaas hebben beide partijen besloten deze overeenkomst te ontbinden. Deze echtscheiding voeren wij uit tegen een lage prijs. Vraagt u een echtscheiding aan bij Snelinternetscheiden.nl, dan willen wij u erop wijzen dat een online scheiding niet voor elk koppel weggelegd is. Het is zeer van belang dat u als koppel zelf afspraken met elkaar kunt maken. Bij zowel u als uw partner dient de wil er te zijn op een vredige manier uit elkaar te gaan. Van ernstige conflicten mag dan ook geen sprake zijn, omdat dit een snelle en goede echtscheiding bemoeilijkt. De afspraken die u zelf maakt, omvatten een deel van het scheidingsconvenant. Daarbij dient u de identiteit van zowel u als uw partner te laten controleren door onze advocaat, wat plaatsvindt gedurende het tekenen van de akte van berusting. Hierbij dienen jullie beiden de Nederlandse nationaliteit te bezitten, óf minimaal één van jullie dient in Nederland te wonen op het moment dat de aanvraag wordt ingediend.

Waarom is onze scheiding zo goedkoop?

Dat uw scheiding bij ons goedkoop is, heeft verschillende redenen. Uw scheiding online afronden klinkt voor u misschien ietwat onpersoonlijk, maar een online echtscheiding bespaart u veel gedoe. Wist u dat snel en goedkoop scheiden via een online platform veel voordeliger is dan scheiden via de gangbare weg? Juist in zo’n nare periode als een echtscheiding kan kiezen voor een goedkope echtscheiding zeer voordelig zijn. Naast het feit dat wij een goedkope echtscheiding bieden, worden onze echtscheidingen ook geprezen om de manier waarop wij deze bewerkstelligen. Wij hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en kwaliteit. Ook wordt rekening gehouden met het tempo van zowel u als uw partner. Onze prijzen zijn zeer concurrerend, wat ermee van doen heeft dat u de benodigde gegevens zelf bij ons aanlevert. Hierna zullen wij er voor zorgen dat u de juiste documenten in handen krijgt. Denk hierbij aan het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Deze voldoen uiteraard aan de gestelde juridische voorwaarden. Ook de uiteindelijke afhandeling bij de rechtbank nemen wij op ons. U hoeft dus niet zelf de stap te zetten om naar de rechter te gaan. In zes weken kunnen wij uw echtscheiding al voltooid hebben. Door deze snelheid heeft u de ruimte om snel weer uw leven te hervatten na uw scheiding en heeft u ook nog eens een goedkope echtscheiding kunnen realiseren.

Stappenplan van onze echtscheidingen

Heeft u besloten om te scheiden en wenst u een scheiding die tegelijkertijd goedkoop en effectief is? Bel dan direct met Snelinternetscheiden.nl. Wij garanderen u een volledige echtscheiding tegen lage kosten. Kwaliteit en snelheid staan bij ons bovenaan. Bent u benieuwd hoe onze echtscheiding in haar werk gaat? In het stappenplan hieronder leggen wij dit uit. Onze stappen bestaan uit:

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Goedkoop scheiden? Neem direct contact met ons op!

Wilt u direct uw goedkope echtscheiding in gang zetten? En communiceren u en uw partner zodanig met elkaar dat jullie nog samen overeenstemming kunnen bereiken? Dan staat Snelinternetscheiden.nl graag voor u klaar. U heeft dan het voordeel van een goedkope echtscheiding op een snelle en doelgerichte wijze, waarbij u al gauw de kans krijgt werk te maken van uw leven na de echtscheiding. Wenst u uw scheiding in gang te zetten? Vul dan het aanmeldingsformulier op onze website zo volledig mogelijk in. Heeft u nog vragen omtrent onze diensten of bent u benieuwd hoe goedkoop uw scheiding zal zijn? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-54395012 of door een e-mail te sturen naar office@snelinternetscheiden.nl. Kies voor Snelinternetscheiden.nl voor een goedkope doch snelle echtscheiding!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews