Snel scheiden en dat geheel online?

Snelinternetscheiden.nl, voor uw online echtscheiding

Wilt u snel scheiden en dat geheel online? Kies voor Snelinternetscheiden.nl, voor een snelle, goedkope en efficiënte scheiding. Wij richten ons op gehuwden, geregistreerd partners en samenwoners. Een scheiding is een verdrietige periode en u wilt hier uiteraard op de best mogelijke wijze uitkomen. Voor de periode die hierna komt, is het natuurlijk van belang dat alles zo goed mogelijk geregeld is. Dit omvat de gezamenlijke eigendommen, de materiële zaken, alimentatie, maar ook het zorgen voor een goede toekomstige onderlinge verhouding. Een goede echtscheiding is al helemaal van belang wanneer er ook sprake is van kinderen.

Wenst u een online echtscheiding, dan is er een belangrijke voorwaarde waar u als koppel aan moet voldoen. Dit is dat u in gezamenlijk overleg tot afspraken wenst te komen. Hierbij dient er geen sprake te zijn van heftige conflicten waar beide partijen een andere uitkomst voor ogen hebben. Hebben jullie beiden de wil om dit zo goed mogelijk op te lossen, dan is Snelinternetscheiden.nl het juiste adres om uw scheiding af te ronden. Door opbouwend te overleggen, komt u samen tot goede afspraken over alle onderdelen omtrent uw scheiding. Snelinternetscheiden.nl ondersteunt u hier graag bij. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op!

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Wat kan onze online echtscheiding voor u betekenen?

Bij Snelinternetscheiden.nl zijn de kosten voor het online scheiden zeer bescheiden. Daarbij bespaart u uzelf een hoop gedoe in deze toch al nare periode. Onze online echtscheiding gebeurt op een snelle en efficiënte wijze, waarbij echter wel rekening wordt gehouden met jullie tempo. Wij gaan zorgvuldig te werk en realiseren een resultaat waar beide partijen tevreden mee zijn. Onze kosten voor het online scheiden zijn niet hoog, wat komt doordat u zelf alle benodigde gegevens bij ons aanlevert. Hierop dragen wij er zorg voor dat de juiste documenten bij u terechtkomen, zoals het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant. Deze voldoen uiteraard geheel aan de juridische eisen. Daarbij draagt Snelinternetscheiden.nl ook zorg voor de verdere afhandeling van uw zaak bij de rechtbank. U hoeft dan ook niet zelf de rechter te bezoeken. Uw online echtscheiding is door onze snelheid en efficiënte werking al binnen zes weken geregeld. Voor een lange scheidingsprocedure hoeft u dan ook niet bang te zijn. Hoe sneller u uw scheiding afgehandeld heeft, des te sneller u weer verder kunt met uw leven. Dat is iets wat wij ons ook realiseren en wij doen dan ook ons uiterste best uw scheidingsprocedure zo snel en correct mogelijk te laten verlopen.

Stappenplan van Snelinternetscheiden.nl

Wilt u ook een online echtscheiding aanvragen? Dan zit u bij Snelinternetscheiden.nl op de juiste plek. Dit niet alleen omdat u bij ons tegen een lage prijs kunt scheiden, maar tevens door onze snelle, correcte wijze van werken en onze heldere communicatie. Goed om nog te vermelden, is dat voordat de online echtscheiding plaatsvindt, jullie beiden bereid moeten zijn jullie identiteit door onze advocaat te laten controleren. Dit gebeurt voor of tijdens het tekenen van de akte van berusting. Daarbij behoort u beiden te beschikken over de Nederlandse nationaliteit, óf minimaal één van de betrokken moet in Nederland wonen op het moment van uw aanmelding voor onze echtscheidingsprocedure. Wanneer u snel wilt scheiden via onze website, hanteren wij een simpel stappenplan. Deze gebruiken wij bij al onze internetscheidingen. Wij zullen de zes stappen die wij hanteren hieronder in het kort voor u omschrijven:

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Meer informatie over snel online scheiden?

Heeft u de keuze gemaakt om van uw partner te scheiden en wenst u deze definitief vast te leggen? En kunnen jullie nog dusdanig met elkaar door een deur dat u samen tot een goed compromis kunt komen? Kies dan voor Snelinternetscheiden.nl, zodat wij uw echtscheiding snel en via de juiste wijze in gang kunnen zetten. Zo kunt u snel weer verder met uw leven na uw scheiding. En dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij u vragen het aanmeldingsformulier op onze website zo nauwkeurig en compleet mogelijk in te vullen. Wenst u meer te weten over onze dienstverlening? Of bent u benieuwd naar onze kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 06-54395012 en per e-mail via office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl is uw online echtscheiding snel en correct gerealiseerd!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews