Snel scheiden zonder advocaat?

Snelinternetscheiden.nl, voor uw echtscheiding zonder advocaat

Wilt u scheiden zonder advocaat? En dat op een snelle doch correcte wijze? Maak dan gebruik van Snelinternetscheiden.nl. Wij richten ons geheel op het snel en efficiënt scheiden van gehuwden, geregistreerd partners en samenwonenden. Een scheiding is een nare gebeurtenis en het liefst komt u hier goed en wel doorheen. Er is veel dat goed geregeld moet worden. Denk aan de gezamenlijke eigendommen, materiële zaken en alimentatie. Een goede toekomstige relatie met uw partner is daarbij gewenst. Zeker indien u samen kinderen heeft is een correcte echtscheiding van groot belang. Wanneer u een scheiding wilt aanvragen zonder advocaat in het spel, is er wel een voorwaarde waar u en uw partner aan dienen te voldoen. Zo dienen jullie middels gezamenlijk overleg tot afspraken te willen komen. Van heftige conflicten binnen de relatie moet dan ook geen sprake zijn, omdat het hierdoor lastiger is een resultaat te bereiken.

Zijn u en uw partner beiden welwillend om uw echtscheiding zonder advocaat op een constructieve wijze te laten verlopen? Dan bent u bij Snelinternescheiden.nl aan het juiste adres. Door met elkaar in gesprek te gaan, komt u samen tot gedegen afspraken. Wij ondersteunen u hier graag bij. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken voor uw echtscheiding zonder advocaat of lees verder voor informatie over onze procedure.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Scheiden zonder advocaat bij Snelinternetscheiden.nl

Bij de keuze om snel te scheiden zonder advocaat willen wij u graag ontzorgen gedurende deze moeilijke periode in uw leven. Uw echtscheiding zonder advocaat ronden wij op een snelle en efficiënte manier af. Hierbij wordt rekening gehouden met het tempo van zowel u als uw partner. Het doel is het realiseren van een uitkomst waarmee jullie beiden uit de voeten kunnen. Goed om te weten, is dat wij geen hoge prijs vragen voor onze echtscheiding. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat u zelf de juiste gegevens bij ons aanlevert, waarop wij u de benodigde documenten verstrekken. Denk aan het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant. Deze voldoen geheel aan de gestelde regelgeving. Ook handelen wij uw echtscheiding zonder advocaat verder af bij de rechtbank. Zelf naar de rechter gaan is dan ook niet meer nodig. Binnen zes weken kunnen wij uw echtscheiding al rond hebben, wat komt door onze snelle en doelgerichte manier van werken. Over een lange scheidingsprocedure hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat hoe sneller een scheiding wordt afgerond, des te eerder u weer door kunt met uw leven. Snelinternetscheiden.nl heeft dan ook als doelstelling om het echtscheidingsproces van u en uw partner zo goed mogelijk te realiseren en een oplossing te vinden waar beide partners het mee eens zijn.

De stappen van onze snelle scheiding zonder advocaat

Wilt u een scheiding aanvragen zonder tussenkomst van een advocaat? Dan zijn wij er graag voor u. Wij bieden niet alleen een lage prijs voor uw echtscheiding, maar ook een snelle, correcte afhandeling hiervan en open communicatie. Kiest u ervoor onze echtscheidingsprocedure in te gaan, dan worden de gegevens van u en uw partner eerst gecontroleerd door onze advocaat. Dit vindt plaats gedurende of voor het tekenen van de akte van berusting. Hierbij dienen u en uw partner over de Nederlandse nationaliteit te beschikken, of minimaal een van de partners dient in Nederland te wonen. Voor een scheiding zonder advocaat hanteren wij een zesvoudig stappenplan. Hieronder leggen wij u in een notendop uit wat deze stappen inhouden:

Het stappenplan voor snel scheiden zonder advocaat

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Ja, ik wil snel scheiden zonder advocaat

Wilt u een echtscheiding aanvragen zonder dat u een advocaat hoeft in te zetten? En denkt u constructief met uw partner tot een compromis te kunnen komen? Kies dan net als vele anderen voor Snelinternetscheiden.nl, zodat wij uw echtscheiding snel in gang kunnen zetten. En dat op een heel betaalbare manier. Vul het aanmeldingsformulier op onze website nauwkeurig in en meldt u en uw partner aan. Wilt u weten wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten omtrent onze prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan krijgt u zeer spoedig een reactie van ons terug. Wij zijn bereikbaar via 06-54395012 en per e-mail via office@snelinternetscheiden.nl. Kies ook voor een echtscheiding zonder advocaat bij Snelinternetscheiden.nl

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews