Uw echtscheidingsconvenant efficiënt regelen

Maak kennis met Snelinternetscheiden.nl

Welkom bij Snelinternetscheiden.nl, specialist in het efficiënt behandelen van echtscheidingen en het samenstellen van een echtscheidingsconvenant op maat. Ongelukkigerwijs heeft u besloten te gaan scheiden. Vanzelfsprekend zit u nu in een droevige periode. Desondanks bent u naast verdrietig ook vastberaden. U weet namelijk dat u hier ook weer uit gaat komen. Samen gaat u namelijk alles zo goed mogelijk regelen voor de toekomst. Dit betreft natuurlijk de onderlinge banden die goed gehouden moeten worden, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Maar ook materiële zaken zijn zeer relevant. Te denken valt dan aan de woning, de boedel, financiële middelen (en schulden), pensioenrechten en alimentatie. Al deze zaken dienen rechtvaardig geregeld te worden en zullen worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Belangrijk is dat u zelf tot deze regelingen weet te komen, dus zonder hulp van advocaten of een mediator. Herkent u zich in dit verhaal? Dan is Snelinternetscheiden.nl geschikt voor uw situatie. Lees verder om meer te weten te komen over onze online echtscheidingsprocedure en het bijbehorende echtscheidingsconvenant.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Voor wie is Snelinternetscheiden.nl bestemd?

Snelinternetscheiden.nl is voor mensen die nu nog gehuwd zijn, een geregistreerd partnerschap hebben of over een samenlevingscontract beschikken. Helaas is echter besloten om te scheiden en met een echtscheidingsconvenant een einde te maken aan de verbintenis. Scheiden kan op efficiënte wijze online via Snelinternetscheiden.nl. Echter is deze methode niet voor iedereen geschikt. Zo zijn er bij u geen ernstige conflicten waarvan beide betrokkenen een heel andere uitkomst voor ogen hebben. De belangrijkste voorwaarde waaraan u dus moet voldoen, is dat u door constructief overleg zelf tot redelijke afspraken en compromissen weet te komen. Zo weet u alle relevante onderdelen van het echtscheidingsconvenant zelf in te vullen. Verder is het een standaardprocedure dat de identiteit van beide betrokkenen wordt gecontroleerd door onze advocaat. Dit gebeurt voor of tijdens het tekenen van de akte van berusting. Tenslotte beschikken jullie beiden over de Nederlandse nationaliteit of minstens één van jullie is woonachtig in Nederland op het moment dat u de echtscheidingsaanvraag op onze website invult.

Waarom een echtscheiding en het echtscheidingsconvenant via internet?

Bij Snelinternetscheiden.nl kunt u online uw echtscheiding regelen, inclusief het echtscheidingsconvenant. Dat klinkt misschien ietwat onpersoonlijk, maar door zo’n internetscheiding bespaart u uzelf veel werk, gedoe en stress. Dat is toch mooi meegenomen, zeker in deze tijd die al vervelend en stressvol genoeg is. Een echtscheiding bij Snelinternetscheiden.nl wordt gekenmerkt door snelheid en efficiëntie, al houden we natuurlijk wel rekening met het tempo dat u wenst. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan echter altijd buiten kijf. Verder kan Snelinternetscheiden.nl voor de geboden diensten een laag tarief bieden. Dit komt doordat u de benodigde gegevens zelf aanlevert. Daaropvolgend zorgen wij dat u zult beschikken over de juiste documenten, waaronder het ouderschapsplan én het al aangehaalde echtscheidingsconvenant. Deze voldoen dan uiteraard aan de huidige juridische eisen. Tenslotte verzorgt Snelinternetscheiden.nl ook de uiteindelijke afhandeling bij de rechtbank. U hoeft daar zelf niet eens bij aanwezig te zijn. Dankzij onze efficiënte werkwijze kan uw echtscheiding al na zes weken afgehandeld zijn. Op dat moment is het echtscheidingsconvenant dus al geldig en kunt u zich zo veel mogelijk gaan richten op het leven na de echtscheiding.

Stappenplan

Wanneer u voor een snelle online scheiding kiest, dan doet u er goed aan in zee te gaan met Snelinternetscheiden.nl. Niet alleen omdat u via ons goedkoop kunt scheiden via internet, maar ook omdat bij ons kwaliteit en duidelijkheid altijd bovenaan de prioriteitenlijst staan. Het stappenplan waarmee wij bij alle internetscheidingen werken, en waarmee steeds een deugdelijk echtscheidingsconvenant wordt verwezenlijkt, is dan ook zeer overzichtelijk. Hieronder worden de zes te ondernemen stappen in het kort benoemd en omschreven.

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Vul ons aanmeldingsformulier in en realiseer uw echtscheidingsconvenant

Is het besluit om te gaan scheiden helaas onomkeerbaar? Maar kunnen jullie ondertussen nog wel redelijk met elkaar overweg, zodanig dat het mogelijk is samen afspraken te maken? Dan is een echtscheiding via Snelinternetscheiden.nl geschikt voor uw situatie. Het proces wordt via ons op een snelle en efficiënte manier doorlopen en dat tegen een zeer betaalbaar tarief. Met het echtscheidingsconvenant dat vlot in werking zal zijn, kunt u zich ook snel gaan richten op het leven na de echtscheiding. Vul het aanmeldingsformulier op onze website zo compleet mogelijk in om dit proces in gang te zetten. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of over de onderdelen van het echtscheidingsconvenant? Bel dan naar 06-54395012 of mail naar office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl is uw echtscheiding, en het daaruit voortvloeiende echtscheidingsconvenant, in goede en professionele handen!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews