Wat te regelen bij een scheiding?

Maak kennis met Snelinternetscheiden.nl

Welkom bij Snelinternetscheiden.nl, specialist in het bieden van een efficiënte echtscheidingsprocedure. Helaas heeft u het droevige besluit moeten nemen om te gaan scheiden. U gaat momenteel door een heftige en nare periode. Desondanks bent u vastberaden. U weet namelijk dat u samen zo goed mogelijk door deze tijd heen gaat komen. Hoe vervelend het ook is, u wilt alles zo goed en rechtvaardig mogelijk geregeld hebben voor de toekomst. Dit gaat om materiële zaken (eigendommen en schulden), maar eigenlijk nog meer om de onderlinge relaties. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Het ouderschapsplan en de alimentatie moeten dan uitstekend geregeld zijn. Aangezien jullie daar zelf uit gaan komen, hebben jullie geen hulp nodig van advocaten of een mediator. Herkent u zich tot nu toe in dit verhaal? Dan is de procedure van een echtscheiding bij Snelinternetscheiden.nl geschikt voor u. Lees verder om meer te weten te komen over zo’n online echtscheidingsprocedure en over ons stappenplan bij een scheiding.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Voor wie is Snelinternetscheiden.nl bestemd?

Snelinternetscheiden.nl is ontwikkeld voor mensen die nu nog gehuwd zijn, een geregistreerd partnerschap hebben of over een samenlevingscontract beschikken. Helaas is echter besloten met een echtscheidingsprocedure een einde te maken aan de betreffende verbintenis. Als u prefereert online te scheiden en u wilt dit doen via Snelinternetscheiden.nl, wees er dan eerst van bewust dat de procedure van zo’n echtscheiding via internet niet voor iedereen geschikt is. Het belangrijkste waar u als koppel aan moet voldoen, is dat u altijd zelf tot afspraken en compromissen weet te komen. Zelfs terwijl u in een echtscheidingsprocedure zit. Er mag dus geen sprake zijn van conflicten waarvan beiden een andere uitkomst in gedachten hebben. Op constructieve wijze komt u zodoende tot degelijke en duurzame afspraken over alle relevante onderdelen van het echtscheidingsconvenant. Een vast onderdeel van ons stappenplan bij een scheiding is dat onze advocaat de identiteit van alle betrokkenen controleert. Voor of tijdens het ondertekenen van de akte van berusting zal dat gebeuren. Tenslotte moeten jullie beiden over de Nederlandse nationaliteit beschikken, óf minimaal één van jullie moet in Nederland wonen op het moment dat u de procedure omtrent uw echtscheiding bij ons in gang zet.

Waarom een echtscheidingsprocedure via internet?

Wat te regelen bij een scheiding? Dat is bij een echtscheidingsprocedure soms te veel om op te noemen. Hoe handig zou het dan zijn als u een deel hiervan uit handen kunt laten nemen? Dat scheelt u veel stress in deze periode die toch al vervelend en heftig genoeg is. De procedure bij een echtscheiding kenmerkt zich bij Snelinternetscheiden.nl door efficiëntie, al wordt er wel altijd gewerkt in het tempo dat u wenst. Bij alle onderdelen uit het stappenplan waar het scheiden uit bestaat wordt de grootste zorgvuldigheid betracht. Verder kan Snelinternetscheiden.nl voor de geboden diensten een laag tarief bieden. Dit komt doordat u zelf alle benodigde gegevens aanlevert. Wij zorgen dat u vervolgens de beschikking krijgt over de juiste documenten, waaronder het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Deze voldoen uiteraard aan de meest recente juridische eisen. Tenslotte verzorgt Snelinternetscheiden.nl de uiteindelijke afhandeling van uw echtscheidingsprocedure bij de rechtbank. Hier hoeft u zelf niet bij aanwezig te zijn. De procedure van uw echtscheiding kan dankzij onze efficiënte werkwijze binnen zes weken afgehandeld zijn. Van een langdurige echtscheidingsprocedure is dan ook zeker geen sprake wanneer u gebruik maakt van de diensten van Snelinternetscheiden.nl. Het grote voordeel daarvan is dat u zich sneller kunt richten op uw leven na de echtscheiding.

Stappenplan scheiding bij Snelinternetscheiden.nl

Indien u kiest via internet te scheiden, dan doet u er goed aan dit te doen bij Snelinternetscheiden.nl. Via ons betaalt u een zeer bescheiden tarief voor de procedure van uw echtscheiding, terwijl kwaliteit en duidelijkheid altijd voorop staan. Gaat u voor een echtscheidingsprocedure bij Snelinternetscheiden.nl, dan doorloopt u ons stappenplan waarmee elke scheiding op efficiënte wijze tot een aanvaardbaar einde wordt gebracht. Dit plan is zeer overzichtelijk. Hieronder worden de zes stappen in het kort benoemd en omschreven.

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Echtscheidingsprocedure in gang zetten? Vul ons aanmeldingsformulier in

Is uw besluit om te scheiden helaas definitief? Maar kunnen jullie nog wel met elkaar overweg, zodanig dat jullie samen tot besluiten en compromissen kunnen komen? Ga dan met Snelinternetscheiden.nl voor een efficiënte echtscheidingsprocedure. Bij ons gaat scheiden op goedkope en vlotte wijze, zodat u binnenkort al kunt werken aan uw leven na de echtscheiding. Om de procedure van uw echtscheiding in gang te zetten, vult u via onze website het aanmeldingsformulier zo compleet mogelijk in. Heeft u nog vragen over ons stappenplan bij een scheiding? Of wilt u weten wat nog meer te regelen valt bij een scheiding? Neem dan even contact met ons op. Bel 06-54395012 of stuur een mailtje naar office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl is uw echtscheidingsprocedure in goede en professionele handen!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews