Wenst u een goede regeling van uw hypotheek na uw scheiding?

Maak kennis met Snelinternetscheiden.nl

Snelinternetscheiden.nl is deskundig in online echtscheidingen met als specialiteit het goed regelen van de hypotheek ná de scheiding. Jammer genoeg heeft u besloten te gaan scheiden. Natuurlijk is er nu sprake van een verdrietige periode. Desondanks bent u vastberaden, want u weet dat jullie er samen zo goed mogelijk uit gaan komen. Zelfs complexe problemen, zoals hoe de hypotheek er na de scheiding moet uitzien, gaan opgelost worden. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat u niet vergeet de onderlinge relatie op een aanvaardbaar niveau te houden. Vooral als er ook kinderen bij betrokken zijn! Voor de beste oplossingen en het eventueel uitkopen van de ander bij een scheiding heeft u dan ook geen hulp nodig van mediators of advocaten. Herkent u zich tot nu toe in dit verhaal? Dan is Snelinternetscheiden.nl geschikt voor u. Lees verder om meer te leren over onze internetscheidingen en de voordelen die deze scheidingsmethode met zich meebrengt

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Voor wie is Snelinternetscheiden.nl bestemd?

Snelinternetscheiden.nl is ontwikkeld voor gehuwden, geregistreerd partners en mensen met een samenlevingscontract. Als u online wenst te scheiden via Snelinternetscheiden.nl, dan moet u er wel van bewust zijn dat deze manier van scheiden niet voor iedereen geschikt is. Belangrijkste voorwaarde is dat u altijd zelf in goed overleg tot afspraken weet te komen en dat deze afspraken nageleefd worden. Er mag dus geen sprake zijn van heftige conflicten, waarvan beiden een andere uitkomst voor ogen hebben. Hoe uw hypotheek na de scheiding eruit moet zien, heeft u dan ook helder. Of wellicht wenst u uw huis te verkopen rondom de scheiding? Alleszins voert u constructief overleg, zodat u tot degelijke afspraken over alle relevante onderdelen van het scheidingsconvenant weet te komen. Verder is het voor uw internetscheiding noodzakelijk dat de identiteit van beide betrokkenen door onze advocaat wordt gecontroleerd. Dit gebeurt voor of tijdens het tekenen van de akte van berusting. Tenslotte is het voor onze diensten nodig dat jullie beiden over de Nederlandse identiteit beschikken, óf dat minimaal één van jullie in Nederland woont op het moment van de aanvraag van uw internetscheiding via onze website.

Waarom een echtscheiding via internet?

Via Snelinternetscheiden.nl kunt u uw echtscheiding vlot, goedkoop en met zo min mogelijk stress regelen via internet. De plannen voor uw hypotheek na de scheiding worden ook niet genegeerd. Dat is toch mooi meegenomen in deze periode die al vervelend genoeg is. Onze echtscheidingen kenmerken zich door efficiëntie, al wordt er wel altijd gewerkt in het tempo dat u wenst. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan voorop, zelfs indien er sprake is van iemand uitkopen bij de scheiding. Hoe dan ook biedt Snelinternetscheiden.nl deze diensten tegen lage tarieven. Dat komt mede doordat u zelf alle benodigde gegevens aanlevert. Wij zorgen vervolgens dat u de beschikking krijgt over de juiste documenten, waaronder het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Daarnaast wordt bepaald wie na de echtscheiding in uw eigen huis blijft wonen. Alle documenten zullen uiteraard aan de meest recente juridische eisen voldoen. Daarna verzorgt Snelinternetscheiden.nl ook nog eens de afhandeling bij de rechtbank. Hierbij hoeft u zelf niet aanwezig te zijn. Door onze ervaring en efficiëntie kan uw scheiding al binnen zes weken geregeld zijn. Zo kunt u zich snel gaan richten op uw leven ná de echtscheiding, ook omdat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om uw hypotheek na de scheiding. Dat is heel anders dan bij een lange en slepende echtscheidingsprocedure!

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

U wordt opgebeld om het door u ingevulde formulier door te nemen.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

BETALING

Jullie ontvangen en voldoen de factuur voor de dienstverlening.

PROCEDURE EN UITSPRAAK RECHTBANK

Jullie ontvangen een uitgebreide instructie over de verder te volgen procedure. Binnen 6 weken doet de rechtbank uitspraak.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Uw scheiding en hypotheek goed regelen? Vul ons aanmeldingsformulier in

Is uw besluit om te scheiden helaas definitief? Maar kunnen jullie nog wel zodanig met elkaar overweg dat jullie samen tot afspraken en compromissen kunnen komen, bijvoorbeeld over het overnemen van de hypotheek? Ga dan met Snelinternetscheiden.nl voor een efficiënte afhandeling van uw echtscheiding. Door met ons in zee te gaan, kunt u snel beginnen met het opbouwen van uw leven na de echtscheiding. Om dit proces in gang te zetten vult u via onze website het aanmeldingsformulier in. Doe dit zo compleet mogelijk en vergeet ook details over uw hypotheek na de scheiding niet, zelfs al wenst u uw huis te verkopen bij de scheiding. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met ons op. Bel 06-54395012 of stuur een e-mail naar office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl is uw echtscheiding, en het eventuele uitkopen bij uw scheiding, in goede handen!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews