Wenst u een internetscheiding op efficiënte wijze?

Maak kennis met Snelinternetscheiden.nl

Welkom bij Snelinternetscheiden.nl, specialist in het bieden van een efficiënte echtscheiding via internet. Ongelukkigerwijs heeft u besloten te gaan scheiden. Natuurlijk is er sprake van een verdrietige periode. Maar u bent ook vastberaden, want u weet dat jullie er uiteindelijk samen uit gaan komen. Voor de periode die hierna komt wilt u namelijk alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Dit gaat om materiële zaken als gezamenlijke eigendommen en alimentatie, maar ook om de toekomstige onderlinge relatie. In het bijzonder als er kinderen bij betrokken zijn, is dat laatste van groot belang. Dat vindt u uiteraard ook. U heeft dan ook niet de hulp van een advocaat of een mediator nodig om een eventueel conflict te beslechten. Als u zich herkent in bovenstaande opmerkingen, dan is Snelinternetscheiden.nl waarschijnlijk geschikt voor u. Lees verder om erachter te komen of een dergelijke echtscheiding via internet inderdaad de oplossing voor u kan zijn. Hieronder vindt u ook de voordelen van deze vorm van scheiden ten opzichte van andere scheidingsmethoden en het te volgen stappenplan van Snelinternetscheiden.nl.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Voor wie is Snelinternetscheiden.nl bestemd?

Snelinternetscheiden.nl is ontwikkeld voor gehuwden, geregistreerde partners en samenwoners. Als u via internet wenst te scheiden en u wilt dit doen via Snelinternetscheiden.nl, wees er dan echter wel van bewust dat deze manier van scheiden niet voor ieder koppel geschikt is. De belangrijkste voorwaarde waar u als duo aan moet voldoen, is dat u altijd in goed gezamenlijk overleg tot afspraken weet te komen. Met andere woorden, er moet geen sprake zijn van heftige conflicten waarvan beiden een andere uitkomst voor ogen hebben. Nee, de wil om dit zo goed mogelijk op te lossen moet bij beiden aanwezig zijn. Met constructief overleg komt u dan vast wel tot degelijke afspraken over alle relevante onderdelen van het scheidingsconvenant. Daarnaast zijn jullie voor de internetscheiding beiden bereid jullie identiteit door onze advocaat te laten controleren. Dit gebeurt voor of tijdens het tekenen van de akte van berusting. Tenslotte moeten jullie beiden over de Nederlandse nationaliteit beschikken, óf minimaal één van de betrokkenen moet in Nederland wonen op het moment van indiening van het verzoekschrift tot uw echtscheiding via internet.

Waarom een echtscheiding via internet?

Via ons kunt u goedkoop scheiden via internet. Met een internetscheiding via Snelinternetscheiden.nl bespaart u een hoop gedoe in deze periode die toch al vervelend genoeg is. Onze echtscheiding via internet kenmerkt zich onder andere door efficiëntie, al wordt er wel altijd gewerkt in het door u gewenste tempo. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan hoe dan ook voorop. Verder kan Snelinternetscheiden.nl voor de geboden diensten een laag tarief bieden. Dit komt doordat u zelf alle benodigde gegevens aanlevert. Wij zorgen dat u daarna de beschikking krijgt over de juiste documenten, waaronder het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Uiteraard voldoen deze dan aan de meest actuele juridische eisen. Tenslotte verzorgt Snelinternetscheiden.nl de verdere afhandeling bij de rechtbank. Zelf hoeft u deze rechtbank dan niet te bezoeken. Uw internetscheiding kan dankzij onze efficiëntie binnen zes weken afgehandeld zijn. Van een lange en slepende echtscheidingsprocedure is dan ook absoluut geen sprake wanneer u gebruik maakt van de diensten van Snelinternetscheiden.nl. Des te sneller zult u zich kunnen richten op uw leven ná de echtscheiding.

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Vul ons aanmeldingsformulier in om uw internetscheiding in gang te zetten

Is uw beslissing om te gaan scheiden helaas definitief? Maar kunnen jullie nog wel dusdanig met elkaar overweg dat jullie samen tot besluiten en compromissen kunnen komen? Ga dan met Snelinternetscheiden.nl voor een efficiënte echtscheiding via internet. Bij ons is scheiden via internet goedkoop en snel afgerond, zodat u binnenkort al kunt werken aan uw leven na de echtscheiding. Om uw internetscheiding in gang te zetten, vult u via onze website het aanmeldingsformulier zo compleet mogelijk in. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Telefonisch kan dit via 06-54395012 en per e-mail met office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl is uw echtscheiding via internet in goede en professionele handen!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews