Wenst u een scheiding van tafel en bed efficiënt te regelen?

Maak kennis met Snelinternetscheiden.nl

Welkom bij Snelinternetscheiden.nl, de beste hulp voor als u wenst te scheiden van tafel en bed. Ten eerste is het natuurlijk een treurig feit als u gaat scheiden. Of dit nu een reguliere scheiding betreft of een scheiding van tafel en bed, u gaat door een intense periode. Tegelijkertijd toont u zich vastberaden, omdat u weet dat jullie beiden zo goed mogelijk door deze tijd heen willen komen. Zaken die geregeld moeten worden zijn van materiële aard, zoals gezamenlijke eigendommen, schulden en alimentatie, maar het gaat ook om de toekomstige onderlinge relatie. U wilt natuurlijk alles zo correct mogelijk geregeld en vastgelegd hebben, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Doordat jullie samen in staat zijn tot goede afspraken te komen, heeft u geen hulp nodig van een mediator of zelfs advocaten. Herkent u zich tot nu toe in dit verhaal? Grote kans dat Snelinternetscheiden.nl dan geschikt is voor u. Lees verder om erachter te komen of een reguliere scheiding of scheiden van tafel en bed via internet inderdaad de oplossing voor u kan zijn.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Voor wie is Snelinternetscheiden.nl bestemd?

Snelinternetscheiden.nl is bestemd voor mensen die nu nog getrouwd zijn, een geregistreerd partnerschap hebben of over een samenlevingscontract beschikken. Met behulp van Snelinternetscheiden.nl kunnen deze verbintenissen ontbonden worden op een manier die niet al te veel stress veroorzaakt. Ook scheiden van tafel en bed is mogelijk via ons, al kan dit zoals bekend alleen bij mensen die officieel getrouwd zijn. Onze diensten zijn geschikt voor mensen die weliswaar gaan scheiden, maar nog dusdanig met elkaar overweg kunnen dat het maken van afspraken en compromissen mogelijk is. Met andere woorden: Snelinternetscheiden.nl is gemaakt voor mensen zonder heftige conflicten, waarvoor de hulp van een mediator of zelfs advocaten nodig is. De wil om het goed en vreedzaam op te lossen moet bij beiden aanwezig zijn. Met constructief overleg komt u dan ook tot heel redelijke afspraken over alle relevante onderdelen van het scheidingsconvenant. Daarnaast zijn jullie voor het scheiden (al dan niet van tafel en bed) bereid jullie identiteit te laten controleren door onze advocaat. Voor of tijdens het tekenen van de akte van berusting zal dit gebeuren. Daarbij dienen jullie beiden over de Nederlandse nationaliteit te beschikken, of minstens één van jullie moet in Nederland woonachtig zijn om het moment dat de scheidingsaanvraag wordt ingediend.

Waarom scheiden van tafel en bed via internet?

Simpel gezegd kunt u via Snelinternetscheiden.nl op een vlotte, efficiënte en goedkope manier scheiden. Via internet inderdaad. Bent u bang dat dit niet wat onpersoonlijk is? Dat valt mee als u zich beseft dat u veel stressvolle handelingen niet zelf hoeft te verrichten wanneer u met ons in zee gaat. Dat is toch zeer mooi meegenomen in deze periode die op zich al verdrietig genoeg is. Een reguliere echtscheiding of scheiden van tafel en bed kenmerkt zich bij ons door efficiëntie, al moet gezegd worden dat er altijd wordt gewerkt in het door u gewenste tempo. Kwaliteit en zorgvuldigheid blijven het belangrijkst, samen met het feit dat onze diensten erg gunstig geprijsd zijn. Dit komt doordat u zelf alle benodigde gegevens aanlevert. Voor ons lage tarief zorgen wij vervolgens dat u in het bezit komt van alle relevante documenten, zoals het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Vanzelfsprekend voldoen deze aan de meest recente juridische eisen. Later verzorgt Snelinternetscheiden.nl ook nog de uiteindelijke afhandeling bij de rechtbank. Hier hoeft u zelf niet eens bij aanwezig te zijn. Door onze efficiënte werkwijze kan uw scheiding al binnen zes weken afgerond zijn. Daardoor is snel de weg vrij om te werken aan uw leven ná het scheiden.

Stappenplan voor efficiënt scheiden

Kiest u online voor een reguliere echtscheiding? Of wenst u via internet te scheiden van tafel en bed? Elke variant van scheiden is mogelijk via Snelinternetscheiden.nl. Het stappenplan waarmee wij te werk gaan verschilt niet wezenlijk bij de verschillende manieren van scheiden. Hieronder worden de zes te ondernemen stappen in het kort benoemd en omschreven.

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Vul ons aanmeldingsformulier in om het scheiden in gang te zetten

Is uw keuze om te gaan scheiden helaas definitief? Gaat u scheiden van tafel en bed of kiest u voor een reguliere echtscheiding? Als jullie ondanks de echtscheiding nog wel samen tot afspraken en compromissen kunnen komen en u wenst dit op snelle en efficiënte wijze te doen, dan is Snelinternetscheiden.nl iets voor u. Dit nare proces wordt door met onze hulp zodanig doorlopen dat u zich snel kunt richten op uw leven na de scheiding. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met ons op. Telefonisch kan dit via 06-54395012 en per e-mail met office@snelinternetscheiden.nl. Online bij Snelinternetscheiden.nl is het scheiden van tafel en bed of uw reguliere echtscheiding in goede en professionele handen!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews