Zit u in een scheiding met kinderen?

Maak kennis met Snelinternetscheiden.nl

Welkom bij Snelinternetscheiden.nl, specialist in het bieden van een echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn. Ongelukkigerwijs heeft u besloten te gaan scheiden. Natuurlijk is er sprake van een heel verdrietige periode. Toch bent u vastberaden, want u weet al dat jullie er samen uit gaan komen. Alle betrokkenen willen voor de toekomst belangrijke zaken goed geregeld hebben. Dit gaat om materiële zaken, zoals gezamenlijke eigendommen en schulden. Maar nog belangrijker is het als er kinderen zijn betrokken bij uw scheiding. De onderlinge relaties moeten om alleen om die reden al op een aanvaardbaar niveau blijven. Bovendien moet kinderalimentatie voor alle betrokkenen acceptabel geregeld zijn. Snelinternetscheiden.nl is gericht op mensen die dit zelf weten te regelen, zonder hulp van advocaten of een mediator. Herkent u zich in dit verhaal? Dan heeft Snelinternetscheiden.nl zeker potentie voor u. Lees verder om meer te weten te komen over online scheiden via Snelinternetscheiden.nl en hoe scheiden met kinderen in redelijkheid geregeld kan worden via ons stappenplan.

Online scheiden zonder verborgen kosten

Een vaste prijs zonder verborgen kosten

€ 795 totaal incl btw, griffierecht, honorarium advocaat

€ 397,50 p.p.

Voor wie is Snelinternetscheiden.nl bestemd?

Snelinternetscheiden.nl is ontwikkeld voor mensen die nu nog gehuwd zijn, een geregistreerd partnerschap hebben of over een samenlevingscontract beschikken. Helaas is echter besloten met een echtscheiding een einde te maken aan de betreffende verbintenis. Voor een echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn, bent u bij Snelinternetscheiden.nl ook aan het juiste adres. Onze methode is echter niet voor iedereen geschikt. Het belangrijkste waar u aan moet voldoen is dat u altijd in goed overleg tot afspraken weet te komen, ook al ligt u in scheiding. Ook over de alimentatie mag geen heftig conflict bestaan waarvan beiden een andere uitkomst in gedachten hebben. Door constructief overleg komt u vervolgens ook zelf tot degelijke afspraken over alle belangrijke onderdelen van het scheidingsconvenant. Verder laten jullie voor of tijdens het tekenen van de akte van berusting beiden jullie identiteit door onze advocaat controleren. Tenslotte moeten jullie beiden over de Nederlandse nationaliteit beschikken, of minimaal één van de betrokkenen moet in Nederland wonen op het moment van de aanvraag van uw echtscheiding via Snelinternetscheiden.nl.

Een echtscheiding met kinderen: waarom via internet?

Met Snelinternetscheiden.nl kunt u op een vlotte en efficiente manier scheiden. Inderdaad, via internet. Of dat niet wat onpersoonlijk is? Misschien wel, maar daar staat tegenover dat u veel stress bespaard blijft in deze periode die toch al zo heftig en beladen is. Vooral als u een echtscheiding beleeft waarbij kinderen betrokken zijn. Dan is het nóg belangrijker de onderlinge banden goed te houden en de (kinder)alimentatie rechtvaardig te regelen. Snelinternetscheiden.nl mag dan wel bekend staan om snelheid en efficiëntie, toch blijven kwaliteit en zorgvuldigheid altijd het belangrijkst. En doordat u zelf alle benodigde gegevens aanlevert, bieden wij onze diensten tegen zeer gunstige tarieven aan. Daarvoor zorgen wij dat u de beschikking krijgt over de correcte documenten, waaronder het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan, waarin ondere de alimentatie voor kinderen is geregistreerd. Vanzelfsprekend voldoet deze documentatie aan de meest actuele juridische eisen. Later verzorgt Snelinternetscheiden.nl ook nog de afhandeling bij de rechtbank. Hier hoeft u zelf niet bij aanwezig te zijn. Door uw scheiding online via Snelinternetscheiden.nl te regelen, zult u snel in staat zijn uw leven ná de echtscheiding, samen met uw kinderen, weer op te pakken. Zo hebben u en uw kinderen na het scheiden weer snel wat rust aan het hoofd. Van een lange en slepende echtscheidingsprocedure is derhalve geen sprake wanneer u gebruik maakt van Snelinternetscheiden.nl.

Stappenplan

Wanneer u ervoor kiest via internet te scheiden, dan doet u er goed aan dit te doen bij Snelinternetscheiden.nl. Uw echtscheiding, ook met kinderen, wordt bij ons voor een laag tarief behandeld. Kwaliteit en duidelijkheid staan daarbij hoog in het vaandel. Het stappenplan waarmee wij bij alle echtscheidingen werken is dan ook zeer overzichtelijk, ongeacht of er sprake is van kinderalimentatie. Hieronder worden de zes te ondernemen stappen in het kort benoemd en omschreven.

Het stappenplan

DIRECT AANMELDEN

Vul direct het aanmeldformulier in. Ga naar aanmelden.

BELMOMENT

Jullie worden opgebeld om het ingevulde formulier door te nemen.

VOORSCHOT

Jullie ontvangen de factuur voor de dienstverlening en betalen 50% van het bedrag aan.

CONCEPT

Wij sturen jullie op basis van de aangeleverde gegevens uiterlijk binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt concept-echtscheidingsconvenant en concept-ouderschapsplan via mail.

CONTROLE DOCUMENTEN

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd door advocaat.

RESTANTBETALING

Jullie betalen het restant van de factuur van 50%.

Rechtbankprocedure

De advocaat dient het verzoekschrift in en binnen 4 weken doet de rechtbank uitspraak en zijn jullie gescheiden.

Voorwaarden

GOED OVERLEG

Wanneer het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan volledig zijn, worden ze gecontroleerd.

IDENTITEITSCONTROLE

Jullie zijn bereid je identiteit door onze advocaat te laten controleren bij het tekenen van de akte van berusting door advocaat.

NATIONALITEIT

Jullie hebben beiden de Nederlandse nationaliteit of minimaal één van jullie woont in Nederland op het moment van indiening van het verzoekschrift door advocaat.

Reviews

[tmls_saved id=”139″]

Vul ons aanmeldingsformulier in om uw internetscheiding in gang te zetten

Is uw beslissing om te gaan scheiden helaas definitief? Maar kunnen jullie nog wel dusdanig met elkaar overweg dat jullie samen tot besluiten en compromissen kunnen komen, bijvoorbeeld over de alimentatie voor de kinderen? Ga dan met Snelinternetscheiden.nl voor een efficiënte echtscheiding via internet. Bij ons is een echtscheiding met kinderen goedkoop en snel afgerond, zodat u en uw kinderen binnenkort al kunnen werken aan het leven na de echtscheiding. Wilt u uw echtscheiding in gang zetten? Vul dan het aanmeldingsformulier op onze website zo volledig mogelijk in. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u nog gedetailleerder weten hoe het scheiden met aanwezigheid van kinderen bij ons werkt? Neem dan contact met ons op. Bel 06-54395012 of stuur een e-mail: office@snelinternetscheiden.nl. Bij Snelinternetscheiden.nl is uw echtscheiding met kinderen en de bekrachtiging van de alimentatie in goede en professionele handen!

  CONTACT OPNEMEN

  Vul het contactformulier in of bel met
  06-54395012  [feedback_company_merchant_reviews_widget]

  06 54395012

  Reviews

  Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 7 reviews van klanten.

  Alle reviews